miércoles, 29 de abril de 2009

Wroklaw, wroklaw!

I aquest "cap de setmana" passat va venir n'Aloma i ho pos entre cometes perquè li va agradar tant aquesta ciutat que es va quedar 10 dies al final (no diré amb quines condicions vàrem prendre tal decisió)!

I me va fer una foto molt guapa! (aquesta falda val 2 euros, de segona mà!)




Idò me va encantar aquest cap de setmana prolongat i vam aprofitar per anar a Wroklaw, una de les ciutats més turístiques de Polònia però amb motiu perquè és una de les ciutats més boniques, però en motiu de la IIGM va ser devastada i tota reconstruïda. Llavors, no té l’encant de Krakòvia, perquè tot està nou i net.

Les cases segueixen de colorins amb façanes increïbles que semblen tretes d’un conte infantil. També vam fer de guiris i anàrem amb barqueta re rems, la combinació aloma-paula va triomfar i vam poder aparcar-la bé i tot!

De dia fent voltetes per tota la ciutat (la universiat de teologia impressionant!) A Wroklaw també vam viure intensament les nits: la primera un polac punki autèntic que traballava de limpiacristales mos va ensenyar un bar de heavys que les birres-piwos anàven a 1 euro i, clar, vam arrassar! Al final ens posaven la bamba i tot...

I en tornar a Krakow jo havia de fer feina de dia i n’Aloma se passejava, crec que ha vist més coses que jo de Krakow! I me duia tuppers a la galeria, quasi ens montem una rave allà amb els flatmates, oh que me va agradar la companyia!! Per cert, imagineu-vos com vam trobar el pis quan vam tornar, menos mal que els alemanys ja se'n han anat!!!

I a part d’això converses d’art, importar el joc de la mafia i FERNANDO TRUEBA IN POLLAND, sí senyor! Una conferència sobre la producció cinematogràfica. Idò sí, anar a veure parlar el Trueba a Krakòvia no té preu i, a més, si et demostra un munt d’honestedat, quin gran home!

Recomenació: I shot Andy Warhol

http://images-eu.amazon.com/images/P/B000053VAV.01.LZZZZZZZ.jpg


[FOTOS (P)ALOMA ]

Gràcies per aquests dies Aloma (I a tots els altres que seguim compartint les imprevisibles nits de Krakow i els assolellats dies de primavera, iuhu!)



1 comentario:

  1. Ue ue ue ue!
    Visca Poland i visca Krakow i visca Wroclaw i visca tu!
    Ah, i visca el cherryvodka que em va fer quedar més dies, va valdre la pena!!!!! Som un gran team!

    ResponderEliminar